tirsdag den 11. september 2012

1 måneds bryllupsdag

Tænk, idag har Bent og mig allerede været gift i en måned :) en måned siden vi holdt vores livs fest... Ja tiden går hurtigt... 

Jeg er jo tester af Buzzador produkter og er denne gang en af de heldige der er udvalgt til at teste nogle duftpinde fra airwick, og pakken står og venter ovre på posthuset... Var ikke lige hjemme igår da posten var forbi, så skal over og hente den idag... glæder mig til at se hvad det er for noget... den sidste kampagne jeg testede var Vanish produkter, og der blev jeg positivt overrasket... Så bliver spændende at se om det samme sker denne gang :) 

Jeg døjer stadig med nakken... Var ved massør i sidste uge, men han kunne ikke tage ret hårdt fat uden det simpelthen gjorde for ondt, så skal afsted igen imorgen... Så må vi jo se om det bliver bedre denne gang... Er stadig så svimmel så man skulle tro det var løgn.. Må stadig ikke rigtig gå rundt alene, fordi der er chance for at jeg falder om... Så det er lidt trælst.. Men sådan er det desværre bare... 

Ved godt jeg ikke har blogget så meget den senere tid, men har bare ikke haft overskuddet til det... har sovet meget af tiden, men er da i live endnu :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...