tirsdag den 18. september 2012

Efterår

Skal da lige love for det er begyndt at blive køligt udenfor... Når vi går ned hundene omkring ved 23.30 tiden er det snart før at de store jakker skal findes frem...

Var hjemme og passe hus for mine forældre i weekenden... Og som tak for alt det de har hjulpet os, malede vi deres stuer... Så nu er det meste af huset ordnet.. 

Er det bare mig, eller er der andre der er tyngede af træthed i den her tid.... Er simpelthen så træt, men når det så er sengetid, er jeg så overtræt, at jeg har svært ved at falde i søvn... Det er da typisk...

Har været i gang med at omdøbe billeder på computeren, så jeg kan få dem flyttet over på den eksterne harddisk.... Jo jo, lidt får jeg lavet, selv om jeg stadig bøvler meget med nakken og balancenerven.... Den vil bare ikke gå i orden...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...