torsdag den 8. november 2012

Sommerfugle i maven...

Glæder mig helt vildt til at starte i praktik på mandag, men samtidig er jeg oz begyndt at have lidt sommerfugle i maven over at skulle i gang igen... Jeg er helt på det rene med, at det bliver lidt hårdt at komme i gang igen, og jeg ved oz godt at de ikke stiller de vilde krav til mig her i starten, men tror måske oz at det lidt er mine egne forventninger til mig selv, der giver lidt sommerfugle i maven... Men jeg må bare tage én dag af gangen, og så klarer jeg mig nok... :)

Vi har lige været ude og gå med vovserne... det er rarest at gøre inden vi spiser... så har vi mindre tiggeri... Ved ikke hvad der sker for dem, men indimellem tigger de helt afsindigt og andre gange smider de sig under bordet og snorker mens vi sidder og skovler indenbords... :)

Igår fik jeg styr på de sidste julekort, så nu mangler de bare at blive skrevet... Det er aldrig dårligt at være i lidt god tid... Ved jo heller ikke hvor meget energi jeg har, når jeg kommer hjem fra næste uge af...

Nå må hellere få lavet det sidste mad... Vi skal have boller i karry - det har Jes efterspurgt i lang tid, så nu måtte vi hellere få det... *maven knurrer*

God aften til alle derude...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...