mandag den 10. december 2012

10. december

Min ønskeseddel julen 2012

I de år Bent og mig har boet sammen, har vi stort set hvert år ønsket os fælles gaver.. det har vi oz primært gjort i år...

Men anyway, her er ønskerne for julen 2012:
- nyt strygebræt
- gryder
- ildfaste fade 
- køkkenting fra Le Creusset (tror nok det staves sådan)
- lagner 

Derudover har jeg selv ønsket mig:
- nattøj
- Mette Blomsterbergs julebog
- den nye cd med Joey Moe

Så bliver det spændende at se hvor mange af tingene der ligger under træet juleaften... Mine forældre kender os heldigvis så godt, at de altid finder nogle gaver, som vi ikke selv lige havde tænkt på, da vi skrev ønskeseddel, men som vi alligevel har nævnt for dem i løbet af året... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...