tirsdag den 18. december 2012

18. december

Efterhånden som jeg er blevet ældre, er jeg begyndt at være enormt praktisk når jeg skal skrive ønskeseddel... Som barn ønskede jeg mig legetøj, legetøj og mere legetøj... Som teenager var det primært tøj og cd'er der prægede ønskesedlen... men efter jeg så flyttede hjemmefra begyndte de praktiske ønsker at melde sig.... 

Ikke at jeg ikke ønsker mig personlige ting længere, men nu er det lige så meget skåle, fade, køkkenredskaber og lignende der er på min ønskeseddel.. Og jeg nyder det faktisk... der er faktisk en hvis glæde i at rende rundt i butikkerne i løbet af året og lede efter nogle ting, jeg ønsker mig... 

I år havde jeg dog lidt svært ved at finde på ønsker... eller rettere, vi havde lidt svært ved det... Men vi fik da ønsket os en masse praktiske ting, så nu er det bare spændende at se hvad der kommer under træet til os... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...