søndag den 23. december 2012

Ren og skær hygge

Idag har været en rigtig hyggedag for Bent og mig...

Igår var vi hjemme ved mine forældre og pynte juletræ.... Det var rigtig hyggeligt... og var så lige med Bent og min far ude ved min morfar... Og da vi så kom hjem igår aftes, gik jeg lige en tur hen til min mors moster og onkel, som  oz bor i Vamdrup... Det er tradition, at jeg lige skal hen til dem og ønske god jul en af de sidste dage inden jul...

Idag havde vi så besluttet os for at vi bare skulle hygge os... Vi skulle lige hen til min veninde, hendes mand og deres børn og aflevere julegaver i eftermiddags... det var super hyggeligt....

I aften sidder vi bare og hygger os med nfl i fjernsynet... det er jo søndag og et af mine yndlingshold kan sikre sig plads i slutsspillet, så vi krydser fingre...

Tror ikke lige jeg kommer online imorgen, så ha en rigtig god juleaften derude... Håber i får en god aften med masser af hygge og dejlige gaver... Vender frygteligt tilbage en af juledagene...

Glædelig jul!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...