mandag den 29. april 2013

Ny computer til mig...

Ja, min computer blev for 14 dage siden sendt til reparation, fordi musen gjorde præcis hvad den ville, og samtidig fungerede tastaturet ikke korrekt... Havde heldigvis tegnet ekstra forsikring, da jeg købte den, så det var uden beregning for mig...

Idag fik jeg så besked om at forsikringen havde afvist reparation, fordi det viste sig det var bundkortet der var røget.... Sp i stedet for reparation får jeg helt ny computer ganske kvit og frit... Så de 1800 vi gav for den ekstra forsikring er satme godt givet ud :-) så på torsdag kommer Leasy med ny computer til mig...

Selvfølgelig er det da på sin vis lidt trælst at skulle i gang med at installere ALLE de programmer jeg havde på den gamle, og som jeg bruger, men så igen - det er jo det værd for en gratis ny computer...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...