torsdag den 23. maj 2013

Næsten en uge uden indlæg...

Har haft så meget om ørerne, så har ikke lige haft tid til at blogge, men nu måtte jeg hellere lige klemme balderne sammen, og komme i gang :)

I pinsen var Jessica hjemme ved mine forældre, så der hyggede Bent, mig og vovserne os godt og grundigt herhjemme... vi grillede både fredag og lørdag, vejret var jo fint til det :)

Søndag var vi ude og gå en lang tur, og da vi så gik hjemad, besluttede vi os for at lukke hundene i bilen og køre en tur i skoven, så kunne de rigtig få brugt deres lugtesanser... Og bonussen var at vi havde ro til at se bronzekamp og finale i ishockey VM, så det var jo ren win/win for os ;)

Mandag skulle vi så hente Jessica igen, så der gik turen til Kolding... Inden da, var vi lige igennem Vamdrup, hvor vi snakkede med vores tidligere naboer, det var nu meget hyggeligt lige at se dem igen... dem kan vi godt savne indimellem...

Kunne ikke sove i nat.... skidt når jeg skulle med Jessica til tandlæge kl. 9, så da vækkeuret ringede kl. 8 (efter knap 4 timers søvn) var alarmen godt nok MEGET langt væk.. men så må jeg jo bare gå "i seng med hønsene" i aften... :)

Må nok hellere komme lidt videre med vasketøjet... utroligt som de s.... vasketøjskurve altid kan blive fyldte på rekordtid....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...