tirsdag den 11. juni 2013

Fuld gang i mig....

Har forsømt bloggen lidt den sidste uge... I know... Men har bare haft travlt med arbejde, og så er der ikke meget energi til computer når jeg kommer hjem om aftenen... men jeg er i live endnu... :)

I weekenden var vi hjemme ved mine forældre fredag, hvor vi grillede og hyggede os max :) De beholdt så Jes til lørdag, hvor de kom ned til os og grillede... Om aftenen var vi nede ved Ballebro Strand, hvor hundene var ude og bade, og vi andre fik os et godt grin og en gammeldags is :)

Ellers er der bare blevet slappet af i weekenden... kan godt mærke at kroppen lige skal i gang igen efter at havde gået hjemme så mange år, men det er skønt, og mine kollegaer er super flinke, så håber da jeg kan fortsætte når min praktik slutter om 2,5 uge :)

Vil lige have vasket noget tøj så det kan blive klar inden sengetid :) skal nok prøve at se om ikke jeg kan få blogget lidt mere :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...