lørdag den 6. juli 2013

Solskin i Aabenraa

Så kom sommeren endelig tilbage til Aabenraa... Lækkert!!! Og så især fordi der også i denne weekend er ringridning i Aabenraa :)

Havde først weekend kl. 17:15 igår, så da jeg kom hjem var jeg godt smadret, men Bent og mig tog da en tur ind til Aabenraa og kiggede på festpladsen.. Der var ikke vildt mange mennesker, men det kom der stille og roligt..

Da vi kom hjem, fik vi noget at spise og omkring kl 21:00 var jeg den der sov... vågnede så nogle gange, men faldt hurtigt i søvn igen... Kl. 02:00 gik jeg så op i min seng og sov nærmest inden jeg lagde hovedet på puden... Sådan kan det jo gå... *smiler*

I formiddags tog vi så ind til Aabenraa igen... Idag skulle selve ringridningen igang, så det skulle vi da lige se... vi fik da oz købt nogle ting derinde, så det var jo udmærket :) I eftermiddags har den så stået på afslapning og Tour de France.... Og så har vi siddet ude i haven og nydt det gode vejr mens vi har grillet :) totalt hygge...

I aften har vi ingen planer overhovedet... vi skal bare slappe af :) Og nyde ikke at skulle tidligt op imorgen (det er aldrig dårligt når der venter en uge med fyraften kl. 17:15 hver dag i næste uge)....

Hav en dejlig aften derude :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...