lørdag den 24. august 2013

En lørdag i afslapningens tegn...

I dag har vi overhovedet ingenting haft af planer... vi har været herhjemme og slappet af... Jeg vågnede dog allerede kl. 7:10 i morges (OG DET ER ENDDA STADIG FERIE)!!!!! Og kunne jeg sove videre... nej da... så jeg stod op og gik så ud med hundene... Op af formiddagen stod Bent og Jes så op (sovetryner)....

Har så fået skåret en masse til kort i dag... kan jo lige så godt få det gjort mens jeg har tiden til det... Skal jo oz snart i gang med en masse julekort....

Overvejer om jeg skal farve mit hår... vil gerne, men på den anden side er jeg endelig begyndt at have fået min naturlige hårfarve tilbage i det meste af håret, så det er sådan lidt skal-skal ikke... *tænke tænke*

Synes godt jeg kan mærke jeg er ved at være træt... ikke så underligt når jeg er oppe kl. lort hver morgen... Det er virkelig belastende ikke at kunne sove længe, når jeg har ferie... plejer ellers aldrig at have problemer med at sove længe... men denne ferie har jeg ikke kunne sove længere end max til kl. 8:30, før jeg er vågnet...

Skal prøve at blive bedre til at blogge lidt oftere... Men uh det er svært, for nogle dage forsvinder tiden bare så hurtigt som ingenting..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...