lørdag den 21. september 2013

Blloggertræf challenge Dag 3


I dag på 3. dag i denne challenge skal vi fortælle om hvordan dagen/træffet er gået...

Jeg synes det gik super godt. Jeg er rigtig glad for jeg tog med. Jeg lider jo af angst til tider, så det var lidt af en udfordring at tage med, men når det så er sagt, så har jeg ikke 2 sekunder fortrudt. Var hamrende nervøs under turen til Odense, men alle andre var super søde, så "sommerfuglene" forsvandt hurtigt.

Da vi først var blevet placeret ved bordene på Restaurant Asia, så gik snakken lystigt. Vi blev placeret ved 2 borde, men synes alligevel vi var gode til lige at snakke på tværs af bordene.

Efter vi havde spist, fået lækre Goodiebags og haft en lille sjov quiz, gik vi over i Rosengårdscenteret. Inden vi gik ind i selve centeret, bad vi lige en tilfældig forbipasserende dame pænt om at tage et fællesbillede af os :) og så gik vi på shoppingtur :)

Jeg kørte mod det sønderjyske igen ved 15:15 tiden, godt træt og med nogle fantastiske oplevelser i bagagen :)

Håber helt klart på at kunne bevare kontakten med de andre deltagere fremover, og håber der bliver arrangeret noget lignende en anden gang igen.

Tusind tak for en hyggelig dag piger <3

Og tak til GiZmo, Cathrine og Jeanette for at have brugt tid og kræfter på at arrangere det for os. I har virkelig gjort et super fedt stykke arbejde!!!!

1 kommentar:

  1. Jeg er virkelig glad for at du synes det var turen værd. Jeg har som du ved selv angst og derfor ved jeg også at man virkelig bruger mange extra kræfter på sådan en dag og også op til dagen. Du klarede det virkelig godt og det er virkelig sejt.. Vi er for seje.. :D

    Tak for de søde ord.. synes også selv vi har gjort det rigtig godt, selv om det også har taget lidt tid og kræfter. Er ret stolt af det vi har opnået. :D

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...