onsdag den 11. september 2013

Nu med forklaring på hovedpinen

Måtte i går overgive mig og tage til optiker for at få lavet en synstest.... og det viste sig at det (højst sandsynligt) er i mine briller årsagen til min hovedpine skal findes.. Min styrke er nemlig for lav... Den er nu +2,25 og +2,50 og skal sættes op til +3,00 på begge øjne... så tror da pokker hovedpinen volder mig så store problemer!!!

Fik så også lige bestilt nye briller... så det kostede mig så knap 3000 kr at (forhåbentlig) få hovedpinen væk... det vil tiden vise når jeg får de nye briller... Og bliver seriøst snart skør af de konstante smerter...

I dag var jeg så lige ved lægen og få taget blodprøver.... og hun sagde at hvis ikke hovedpinen forsvandt når jeg får nye briller, så skal jeg have en tid, for så kan det være noget stress relateret... Mig stresset??? kan jeg nu ikke selv fornemme, men altså jeg har da godt nok meget om ørerne lige pt, så måske der kan være en smule rigtigt i det trods alt (Who knows)...

Kan godt mærke kroppen er ved at være lidt bombet efter at have indtaget så stor mængde smertestillende medicin den sidste uges tid... Er så træt, men kan alligevel ikke rigtig sove når jeg så først kommer ned og ligge, for så føles det seriøst som om hovedet eksploderer!!!

Nå, vil i gang med et par planlagte indlæg til næste måned...

1 kommentar:

  1. Godt det er weekend i morgen og du kan få slappet af. Nyd at lav ingenting og glem rod og rengøring for en tid.. det løber ingen steder. :D

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...