lørdag den 14. september 2013

Nu med lidt efterår på bloggen....

Så kom der lige lidt mere årstidspassende "design" på bloggen... er ikke den store nørd når det kommer til at lave super fancy designs, så det bliver ikke det vilde, men det må jo også være udmærket :)

3 kommentarer:

 1. Ej hvor der det blevet fint...

  jeg er heller ikke selv en ørn til den slags, så faktisk ændre jeg aldrig på min blogs design.. :D

  SvarSlet
 2. Tak for det :-) jeg ændret den smule jeg nu kan finde ud af. Men det er (i min verden) heller ikke designet der er det vigtige, men derimod indholdet :-) så jeg kan godt leve med at der er nogen der stort set aldrig ændrer design :-)

  SvarSlet
 3. Tak for det :-) jeg ændret den smule jeg nu kan finde ud af. Men det er (i min verden) heller ikke designet der er det vigtige, men derimod indholdet :-) så jeg kan godt leve med at der er nogen der stort set aldrig ændrer design :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...