onsdag den 18. september 2013

Sådan ca 3 dage tilbage...

Så er der kun små 3 dage tilbage til Bloggertræf... må nok indrømme, at jeg i starten var nervøs for at jeg ville ende med at melde fra til det pga min angst... men nu har jeg ingen intentioner om at melde fra.. Glæder mig mere og mere :)

Håber så meget jeg når at få mine nye briller i morgen... Kryds fingre alle sammen.... :)

Synes det har været et underligt vejr i dag.. solen har skinnet, og det har været varmt hele formiddagen og først på eftermiddagen... men nu her er det halvt om halvt overskyet og det er begyndt at blive køligt.. typisk det danske vejr!!!

Nu er der snart kun 3 måneder til juleaften... (I know det er lidt tidligt at tænke på det)... Vi er over halvvejs med julegaver, så det er bare skønt :) Håber bare folk bliver glade for det de får :) Nu skal vi bare have købt dem vi mangler, og så kan vi læne os tilbage og slappe af når juleræset starter for alle andre :)

Og så så jeg da lige, at Fast and Furious 6 snart udkommer... det er jo skønt :) den må jeg have købt...

1 kommentar:

  1. Dejligt at du også tager kampen op imod angsten og kommer til træffet.. vi skal nok klare det.. :D

    Ej du må ikke snakke om jul nu da... :P ha ha..

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...