onsdag den 16. oktober 2013

En af de dage....

Har i dag haft en af de dage, hvor der bare ikke har været overskud til noget som helst.. har ligget på sofaen det meste af dagen og bare lavet intet.

Vågnede ved 9 tiden i morges, og kunne så ikke sove igen.. gik så nedenunder og ud med hundene, og fik det så dårligt da jeg stod udenfor, så da jeg kom ind lagde jeg mig på sofaen og så lidt film... Faldt så i søvn og vågnede først da klokken var næsten 13:30 (plejer ALDRIG at sove så længe).... og så var jeg da ført rundt på gulvet...
Vi har så ikke lavet så pokkers meget i dag... altså, vi har fået pakket 3 kasser med ting fra reolsystemet i stuen (glas og sådan noget), og så har vi fået lavet noget mad parat til Bent og Jes' fødselsdag på lørdag, men vi har ikke overanstrengt os på nogen måde...

Glæder mig så meget til at flytte... det kommer til at give så meget ro på... også at vi ved det er nogle flinke udlejere, og ikke sådan en heks, som hende hernede... hun gider jo ikke lave noget som helst ved huset, så det kan gøres beboeligt... Nej, det er jo lettere at ignorere de henvendelser hun får... Glæder mig i hvert fald til at komme væk fra hende!!!!

Og så er det jo kun skønt at det er tilbage til Vamdrup vi skal flytte... tilbage til hvor vi havde skønne naboer, og hvor vi kunne snakke med vores naboer, og hvor vi kunne komme ud og gå nogle lange ture - både med og uden vovser... Hernede skal vi ud på en stor vej og gå, og det tør vi ikke med hundene, da det ikke er unormalt at bilerne kommer kørende med 100-110 km/t, hvis ikke stærkere... og det vil vi ikke risikere med hundene... det elsker vi dem sq for meget til...

Vi håber bare vi kan flytte allerede inden jul... det ville være skønt hvis det kunne lade sig gøre... men nu må vi se :) vi krydser i hvert fald fingre for at hende, der bor i huset nu daffer meget snart :)

Sidder og ser lidt ishockey i fjernsynet... Mit favorit NHL hold spiller kamp nu her, så det kunne vi jo lige se lidt af :) Nu vi har chancen, hvor Jessica er hjemme ved mine forældre, så vi ikke skal tidligt op i morgen.

Apropos Jessica, så har hun fået praktikplads på Bramdupdam Kro i uge 46.. Hun vil gerne være tjener, så det håber vi virkelig lykkedes for hende... Har aldrig oplevet hende gå så meget op i noget, som hun går op i det, så vi håber virkelig det er noget for hende :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...