onsdag den 30. oktober 2013

Fødselsdagen i går vel overstået...

Jessica havde jo fødselsdag i går, så hun skulle jo fejres :)

Hun var først hjemme fra skole kl. 15:45, så der fejrede vi hende med kage :) Jeg havde haft godt travlt i køkkenet i går.... Havde bagt boller og cupcakes.. samt havde jeg fået ordnet alt til aftensmaden... Mine forældre kom ned og fik kaffe og spiste med os, så det var rigtig hyggeligt <3

Jessica har nu igennem længere tid sagt at hun sagtens kunne spise 15 cupcakes til sin 15 års fødselsdag, så havde selvfølgelig bagt 15 specielt til hende... men hun kunne "kun" spise 5 da det kom til stykket... ak ja, sådan er det når munden kan mere end maven :)Ellers går en stor del af vores tid med at rydde op, sortere alt vores "ragelse" og pakke ned :) Vi har næsten pakket alt ned, så det er begyndt at være godt tomt herhjemme... men det er jo kun dejligt... Vi glæder os til at komme væk - er ved at være så træt af at bo her.

Forleden var der jo orkan, hvilket ikke er gået nogens næser forbi... og her i Aabenraa området gik orkanen ikke stille forbi...

Genboernes drivhus mangler adskillige glas.. Stakittet ind til naboen stod godt nok også og vippede ret meget, så vi var lidt nervøse for, om det nu ville blive stående eller om det røg ind i vores bil... Men det holdt :)

Her ved os skete der ting og sager... Nede bagerst i haven stod et hegn, som blev revet i stykker... Vores drivhus rykkede sig ca halvanden meter og den ene ende brækkede sammen... Men værst gik det dog ud over vores tag... Der er røget nok omkring 30 tagsten ned, og det rockwool, som lå under tagstenene er væk... Det er næsten 3 halve rækker der mangler, så det kan godt blive en større udgift for udlejer - men hendes problem!!! Vi har gjort hende opmærksom på det, men hun har ikke reageret endnu, så nu må vi se om hun overhovedet gider sørge for at få lavet noget som helst - jeg tvivler..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...