torsdag den 10. oktober 2013

What a beautiful morning

Der er da bare ikke noget skønnere end at slå øjnene op, frisk og veludhvilet, solen skinner og vovserne står og kigger på mig :) (ja har ingen børn, så her er det vovserne der er medvirkende til at gøre dagene skønne)...


Manden havde jo fødselsdag i går, så han skulle jo fejres... Vi hentede Jes fra skole kl. 13:05 i går, og så gik turen mod Kolding - hjem til mine forældre :) de skal have nye tæpper på i stuerne i dag, så Bent skulle hjælpe min bror med at få flyttet alle møbler ud af stuen (de har nogle pokkers tunge møbler) :) Jeg havde så lavet lagkage, som vi fik derhjemme :) og så havde min mor lavet brunkål (en af Bents livretter) og æble/pæregrød til dessert :)

Det var en rigtig hyggelig dag.. Og da vi så kom hjem i går aftes gik Jes i seng, og Bent og mig satte og til at se Fast and Furious 6... god film :) vi har de 5 forgående, så den 6. fik Bent bl.a. af mig i gave :)

I dag står den så atter på tur til Kolding og hjælpe med at flytte alle møbler på plads igen... det bliver godt at komme tættere på Kolding og bo igen... så slipper man for den lange køretur - ikke forstået på den måde, at jeg har noget imod at køre, men det er mange gange trælst at skulle køre tidligt derhjemmefra, fordi vi lige har den lange tur hjem.

I morgen kommer min svigerfar over og bliver nogle dage :) glæder mig til at se ham... det er altid hyggeligt når han er ovre, vi ser ham jo ikke så tit, da han bor i Viby Sjælland :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...