mandag den 25. november 2013

I'm back....

Har virkelig ikke haft overskud til ret meget den senere tid... har været så træt og bare haft brug for lidt offline tid...  men skal nok prøve at være lidt mere aktiv igen nu :)

I weekenden var jeg så uheldig at ryge på receptpligtig smertestilende medicin, da jeg har så mange spændinger i musklerne, at mine muskler har dannet en knude i ryggen... og det gør bare hammer ondt... så skal have 12 smertestillende piller om dagen (skal tage3 hver 6. time), og så skal jeg ellers henvises til en fysioterapeut for at få styr på det... så jeg er godt træt i løbet af dagen (ikke så underligt)...

Så er det snart 1. december... helt vildt så hurtigt den senere tid er gået... synes lige det har været sommer, og nu er året snart omme...

I fredags var Jes, min mor, min moster og jeg til julebanko oppe på min mors arbejde... det er en fast tradition, og det er nu meget hyggeligt... men som sædvanligt vandt jeg ikke en dyt, men de andre 3 vandt da, så helt tomhændede gik vi da ikke hjem :)

I denne uge skal jeg have sendt adventsgaver til Jeanette :) er spændt på, hvad hun siger til de små ting jeg har fundet på :) Samtidig glæder jeg mig enormt meget til at se hvad Janni har fundet på til mig :)

Idag var Bent og jeg en tur i Vamdrup, hvor vi lige stak næsen forbi vores blomsterdame, for hun havde en gave til mig :) I min brudebuket var der bl.a brugt en lilla orkidé, og nu har jeg fået den plante, hvor min blomst stammede fra :D det er da en skøn gave... Og jeg elsker orkidéer, så det kunne jo ikke være bedre :)

Nå må hellere se og komme videre med julekalenderen, så den er helt finito til på søndag :) ha en skøn aften allesammen :)

1 kommentar:

  1. Dejligt at se et indlæg igen, du har bestemt været savnet, men vi kan jo alle ha perioder hvor vi bare har brug for offline tid.. Burde selv prøve sådan nogle dage lidt mere.. ;)

    Jeg glæder mig vildt meget til at se hvad der er i de små pakker og til at se hvad alle de andre bloggere har fundet på.. ;)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...