mandag den 27. januar 2014

Jeg går i protest

Til ære for Jeanette vil jeg her lave et "Jeg går i protest" indlæg som respons på hendes indlæg fra forleden...
 
Jeg har nu siddet og tænkt over hvad jeg egentlig ville protestere over... og faktisk er der især én ting, som ligger mig meget på sinde, som jeg kunne protestere over...
 
Det er det manglende politi.... Jeg har et par gange haft ringet til politiet med nogle ting, hvor jeg så har fået at vide, at så længe der ikke er sket mig noget, så kan de ikke gribe ind...
 
Øh nå... burde de ikke gribe ind når man fx bliver truet med en kviv af 2 idioter... nej det skal de ikke, for hvis ikke de 2 idioter gør nogen skade på mig, eller frarøver mig noget, så kan de jo ikke gøre noget... Nå, men det er så helt i orden at Mr Smart 1 og 2 render rundt og truer tilfældige mennesker på gaden...
 
NEJ!!!!!!! Det synes jeg på ingen måder er i orden... nu ligger den hændelse så heldigvis et års tid tilbage, men derfor synes jeg da stadig det er skræmmende så lang løbebane nogle kriminelle får her i vores lille land... Det kan sq da ikke passe, at man ikke engang kan tage sin hund med på aftentur uden at man skal frygte for, hvem der lurer rundt om næste gadehjørne...
 
Jeg er ikke længere plaget af den frygt, som forfulgte mig længe efter jeg havde oplevet at blive truet med en kniv, og heldigvis havde jeg min Bimmer vovse med, og han bed fra sig, da først den ene sparkede efter ham... Men havde jeg nu ikke haft ham med, så ved man jo ikke, om der var sket andet...
 
Synes helt klart det er for dårligt, der er sparet så meget indenfor politiet... de har jo slet ikke tid til at tage sig af alle de anmeldelser, de får ind.
 
Man kan jo for pokker ikke bede en borger om at vente med at ringe ind og anmelde at der er én i vedkommendes stue...  Klart de kriminelle i nogle tilfælde vælger at udnytte politiets manglende ressourcer... Hvem ville ikke det, hvis man var kriminel???

2 kommentarer:

  1. Halløj..

    Ja er så enig med dig.. Det er for dårligt at vi i et land som Danmark ikke har ressourcer nok til at ha politi nok.. Jeg gad ikke være politimand i dagens Danmark.. og ja, de kriminelle ved at de kan udnytte det og gør det mere og mere.. Det er så langt ude..

    Knus <3

    SvarSlet
  2. Ja det er lige netop det... jeg er også glad for jeg ikke er betjent i dag.. min farfar var betjent, men dengang var det jo også noget andet end det er i dag. I dag må man ikke ret meget som betjent - man skal finde sig i ret meget fra netop de kriminelle..

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...