mandag den 3. februar 2014

Mandag morgen....

Selv om jeg først kom i seng sent i nat (nok nærmere tidligt i morges - der var Super Bowl), så vågnede jeg tidligt i dag.... og da solen skinnede, var det spild af tid at blive liggende under dynen, så op med mig :)

Synes det er så skønt at solen skinner... sneen er næsten væk og ifølge DMI skulle vi ikke få mere sne sådan lige om hjørnet... så lige for nu er der ikke mere snerydning :)

Vi var hjemme ved mine forældre og spise i går aftes... rigtig hyggeligt, og så fik jeg lige lidt tøj af min mor - hvilket jo ikke gør noget... jeg begynder at have tabt mig så meget, at noget af mit tøj er meget for stort, så det skader jo ikke at få fornyet garderoben lidt indimellem... Jeg er ikke typen der bruger særlig mange penge på mig selv (tøj, sko osv)... Så når jeg får noget uventet er det jo skønt....

Kan godt mærke på kroppen, at det har været en hård weekend, hvor jeg har været meget i gang herhjemme... Har fået ordnet en pokkers masse i løbet af weekenden, og det har gjort mig godt og grundigt træt i hele kroppen...

Der kan jeg godt mærke at energien slet ikke er, hvad den har været.. bliver så hurtigt træt, men prøver så vidt muligt på ikke at lægge mig til at sove i løbet af dagen, men indimellem smutter den altså alligevel... Men det siger jeg også til mig selv, er i orden.. :)

Er begyndt at skrive nogle emner ned, som jeg har sat som mål, at jeg skal blogge om i løbet af 2014 :) Ikke så mange endnu, men der kommer stille og roligt flere idéer, så jeg (måske) kan være lidt mere aktiv på bloggen fremadrettet :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...