søndag den 16. februar 2014

Søndag morgen i det lille hjem....

I går sad  jeg lige og læste blogindlæg på den blog jeg havde på wordpress før jeg rykkede herover.... for knap 4 år siden, var jeg med i en 30 dages blogchallenge, som jeg dog aldrig nåede ret langt med, så den overvejer jeg lidt at tage op igen :)

Men nu må vi se :) kunne da være sjovt nok, og sidst jeg prøvede, var der rigtig mange andre ude i Blog-land, som også kørte den challenge, så det var rigtig hyggeligt at sidde og kigge med rundt omkring... Regner ikke med der er mange, som vælger at tage den én gang til, men måske der sidder andre derude, som ikke har prøvet den før, som også hopper med på vognen... Who knows...

Håber virkelig snart jeg slipper for det her hosteri... det tager snart livet af mig (overdrivelse fremmer forståelsen) :) har ikke så meget feber længere, men jeg hoster stadig og har svært ved at få luft nogle gange... men der er nu godt nok også mange derude i det ganske danske land, som er syge... så det er jo ikke noget ukendt :)

Har virkelig ingen energi overhovedet de her dage... og det er virkelig irriterende.... der er så mange ting, jeg gerne vil, men orker ingenting... glæder mig så meget til jeg er kommet mere ovenpå end jeg er nu...

Ha en god søndag derude... vender måske tilbage med lidt flere indlæg senere...  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...