torsdag den 13. marts 2014

30 day blog challenge dag 24

Havde en travl dag/aften i går, så fik ikke lige blogget... derfor kommer gårsdagens indlæg nu (lettere forsinket) og dagens indlæg bliver så skrevet lidt senere....

Hvad jeg end har lyst til....

Synes dette kan fortolkes lidt forskelligt... jeg vælger at skrive det som noget jeg gerne vil (et ønske jeg har - og vil ikke nævne mit højeste ønske da det er lidt hemmeligt for nogen endnu)... 

Jeg vil gerne have en campingvogn og være fastligger på Skiveren Camping.... Hvert år snakker Bent og mig om det når sæsonstart er nær, men da vi begge er på kontanthjælp er det ikke lige om hjørnet, den drøm kan realiseres... det er vigtigere at få noget gæld banket af, så vi med tiden kan spare ekstra op, når vi engang får arbejde. 

Men jeg har da en drøm om at vi får råd til en campingvogn indenfor de næste max 5 år :) det er altid godt at have nogle mål at stile efter :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...