torsdag den 13. marts 2014

Det der forår der...

Det er simpelthen så skønt at vågne om morgenen ved at solens stråler kommer fint ind i soveværelset... Er de sidste par morgener vågnet før klokken 9, og så har jeg ellers taget min morgenkaffe med ud på terrassen og siddet og nydt solen, mens hundene har tonset rundt i haven...

I går eftermiddags besluttede jeg mig så for at være lidt praktisk... det gjorde jeg ved at give vores havemøbler olie... Jeg gik i gang sidste sommer, men fik det aldrig gjort færdig, og så har de jo bare fået lov til at stå... men men, nu skulle det altså være... Og det tog faktisk ikke engang særlig lang tid, men det pyntede :)

Var også ude og gå en lang tur med Bent i går... vi gik næsten halvanden time... og det var jo bare perfekt vejr, så selvfølgelig skulle det da udnyttes... Vi gik en tur ned omkring Kongeåen, og gik bare og nød det :) det er virkelig skønt at kunne gøre sådan noget... Nede i Varnæs havde vi slet ikke samme muligheder for at gå nogle gode ture, som vi har her... Jo, hvis vi startede bilen og kørte et eller andet sted hen, så kunne vi da godt gå nogle gode lange ture... men man gider jo ikke starte bilen hele tiden...

I går aftes var vores udlejer/gode personlige ven forbi til en snak og en kop kaffe... det er virkelig skønt at have nogle udlejere, som samtidig er vores gode venner... det gør mange ting nemmere... og vi ved, at vi ikke skal være bange for at sige til, hvis vi har nogle ideer til noget vi gerne vil have lavet :)

Kan godt mærke jeg har siddet ude i solen igår... har fået helt røde kinder og lettere farve i hovedet :) det er jo ikke dårligt... :)

Håber I nyder foråret lige så meget som mig :)

1 kommentar:

  1. Det er så dejligt at foråret endelig er kommet, jeg fik selv ordnet altanen og havde en plan om at få givet min rosen bænk noget olie, men ham i byggemarkedet sagde at det var bedst til at vente til der ikke er frost om natten mere.. Så jeg prøver at være tålmodig..

    Knus <3

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...