onsdag den 2. april 2014

Jeg lever stadig...

Ved godt jeg ikke lige har været så flittig på bloggen den sidste uges tid... men har simpelthen bare ikke lige haft lysten til at blogge... der har været så meget at se til synes jeg...

Vi har været i fuld gang herhjemme... Hegnet i haven er jo røget (vi har selv taget det ned) og nu skal vi i gang med at have noget nyt op... Det gamle har vi så savet i stykker, og det skal så stille og roligt brændes i vores pejs ude på terrassen... Derudover har vi fået hentet de sidste ting hjemme fra mine forældre, så nu har vi alle havemøbler og ja faktisk bare ALLE vores ting herude... så det er skønt nok...

I dag var vi så lige i Bauhaus og hente 3 buske, som skulle sættes op, så vi lukker den ene indgang til haven, så vi får lidt mere privatliv på terrassen... de er godt nok ikke så høje endnu, men det skal nok blive godt når de vokser op...

På fredag har plantecenteret sæsonåbning, og de har en masse gode tilbud, så der skal vi lige ud og have lidt blomster, så haven rigtig kan blive flot :) de har bl.a stedmoderblomster til 2 kr, så dem skal vi lige have nogle med hjem af...

Nu er vi jo også kommet ind i April, og jeg har snart fødselsdag.. tænk det allerede snart er 2 år siden jeg blev 30... det føles ellers som om det var i går...

D. 12. april skal vi til 80 års fødselsdag ved min mormor... hele familien er inviteret,  så det skal nok blive hyggeligt nok...selv om der selvfølgelig er nogen man hellere vil se end andre... men vi skal da selvfølgelig med :)

D. 13. har jeg så selv fødselsdag, men den dag holder vi dog ikke rigtig noget.. det venter vi med til d. 20. Mine forældre og min bror samt min veninde, hendes mand og deres 2 børn kommer dog til kaffe d. 13, så jeg bliver da fejret :)

Her den senere tid, er jeg begyndt at lide ufattelig meget af migræne... har haft 2 slemme anfald indenfor den seneste uge, hvor jeg virkelig har været dårlig.. og jeg mener virkelig dårlig... Har ellers ikke haft de vilde anfald i en del år, men skal da lige love for, at de er vendt tilbage for fuld styrke... Og for at det ikke skal være løgn er jeg ramt af en gang nældefeber, og det klør simpelthen som bare pokker...

Nå tror jeg vil se noget Ghost Hunter inden det er sengetid :)


1 kommentar:

  1. Halløj...

    Du har da også en del at se til søde, husk at pas på dig selv.
    Lysten til at blogge skal nok komme.. <3

    Knus <3

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...