onsdag den 2. april 2014

Oppe og så nogenlunde frisk...

Har haft en urolig nat, så har ikke sovet særlig meget... Derfor stod den på at sove videre, da jeg først havde været vågen kl. 7:30... Havde der atter et migræneanfald, så det var ikke svært at putte mig under dynen igen :)

Nu er jeg så oppe igen, og hovedet har det bedre - stadig ikke helt godt, men dog så meget bedre, at jeg kan holde det ud..

Skal til læge i morgen tidlig... har noget vrøvl  med den ene pegefinger, og det føles som om der er slået en flig af en knogle, og det giver mig en del smerter... så nu vil lægen lige have kigget på det.... Det er ikke noget, der lige er opstået - har haft det i en del år efterhånden, men nu er det indimellem så slemt, at jeg ikke kan bruge fingeren.. Så nu må det hellere undersøges...

Håber I får en god dag :)

1 kommentar:

  1. Hejsa..

    Det er godt nok spændende hvad lægen siger i morgen med din finger.. Håber ikke det er noget alvorligt..

    Har du forresten snakket med lægen om dine migræne anfald? Lyder til at det pt er ret slemt søde.. <3

    Knus <3

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...