onsdag den 30. april 2014

Sidste april dag...

I dag er det som bekendt 30. april... I dag kunne min farmor være fyldt 96 år, så tror jeg skal på kirkegården senere når vi alligevel skal en tur til Kolding... Selv om det til december er 20 år siden jeg mistede min farmor, savner jeg hende alligevel afsindigt meget... Hun var noget særligt, og hun har frem til sin død, altid betydet alverden for mig...

Man siger at tiden læger alle sår, men så må det her være et af de sår, der tager tid om at læges...

Håber du har det godt, hvor du er nu farmor <3 Savner dig <3

Min farmor og jeg, da jeg ikke var mere end max et par år gammel :) 

2 kommentarer:

  1. Jeg er sikker på at hun sidder oppe på en stjerne og holder øje med dig og nyder de blomster i er kommet med i dag..

    Mega cute billede <3

    Knus <3

    SvarSlet
  2. Tusind tak søde <3 jeg kommer altid til at smile når jeg ser på det billede :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...