lørdag den 3. maj 2014

En dag med afslapning...

I dag har Bent og mig besluttet os for ikke at lave en dyt :) med andre ord, der skal bare slappes af i dag... Det passer jo så også udmærket med det vejr, der er udenfor i dag... Pisse koldt og så blæser det... Heldigvis er der da udsigt til at der kommer mere sommervejr indenfor nær fremtid :) Så det ser vi frem mod :)

Var til møde på Jobcenteret i går, og det gik sådan set ok... Jeg har skærringsdato d. 28/7, så det er datoen for, hvornår jeg skal i noget praktik eller løntilskud.. så der er lige lidt tid endnu.. så kan jeg med lidt held nå at se Tour de France, og måske få lidt mere kulør på kroppen :) det ville da ikke være dårligt... men nu må vi jo se :)

I går var vi hjemme og indvie mine forældres grill... Ikke dårligt :)

Nå, tror jeg vil hente min dyne ind på sofaen, se noget bold og spille lidt World of Warcraft :) Det er da hygge :)

Ha en god eftermiddag allesammen :)

1 kommentar:

  1. Lyder som en dejlig lørdag :P

    Jeg synes det er dejligt at du lige får lidt ro til at komme ovenpå igen, håber tiden kan gi dig energien, humøret og kræfterne til at arbejde lidt igen.. <3

    Knus <3

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...