tirsdag den 6. maj 2014

Totalt drænet for energi..

Sov længe i dag.. helt til kl. 10:30... må have haft brug for at sove, har heller ikke rigtig sovet særlig godt lang tid nu, så der var nok lidt underskud på søvnkontoen...


Har ikke lavet noget særligt i dag.. bare slappet af... Det skal jo også til indimellem.... Har dog fået købt Mors Dags Gave til min mor, så det er overstået.. Hun får et gavekort til en tøjbutik her i Vamdrup... Det er hendes yndlingsbutik at handle tøj i, så det gør ingenting hun skal køre lidt for det :) Det gør hun gerne :) De har lavet en masse gavekort i værdierne 200 kr - 250 kr - 300 kr - 500 kr - 800 kr, og man skulle kun give 200 kr pr stk, så det bliver spændende at se, hvor meget det gavekort jeg valgte er på... Man kan jo krydse fingre for, at det er et af de høje :)


Jeg er jo, som bekendt i gang med en slankekur for at tabe mig ned til en fastsat delmål, og efter en periode med en stillestående vægt (og hvor jeg havde taget et par 100 gram på), så går det atter den rigtige  vej... Mangler nu "kun" 1,3 kg... Jeg er ganske vist med i en Sundt-gruppe på FB, hvor vi vejer os hver fredag, men jeg "snyder" lidt indimellem og vejer mig en ekstra gang - og ja det synes jeg godt jeg kan tillade mig :)


Får spillet en del World of Warcraft de her dage, hvor energiniveauet ikke er helt i top... Det kan jeg fint sidde og slappe af med :) ja ja, lidt nørd er man vel... *griner*


I går fik jeg sendt en påskegave til Jeanette , da jeg jo ikke kunne gætte, at det var hende, som havde sendt gækkebrev til mig (se tidligere indlæg her)... Og det kunne godt bruges, det jeg havde sendt., så det var jo bare perfekt :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...