tirsdag den 10. juni 2014

Poppes Perler

Hvis du ligesom jeg, godt kan lide at være lidt kreativ med at lave lidt smykker eller kort, så er siden www.poppesperler.dk måske lige noget for dig...

Mange med børn, nok mest piger, vil sikkert synes det er en skøn side... alt hvad man skal bruge til at kreere nogle smykker, som passer til netop netop DIN person. Hvis du foretrækker at købe færdige smykker, har hjemmesiden også et mindre udvalg af diverse smykke såsom fx, halskæder, øreringe og armbånd - det er nogle gange hurtigere og nemmere at købe nogle færdiglavede smykker, hvis man fx skal bruge dem som gave...
Der er et stort udvalg af perler,  man kan bruge til sine smykker, og jeg vil næsten vove den påstand at sige at langt de fleste, vil kunne finde nogle perler derinde, som bare lige er dem.

Er man ikke så meget til det med at lave smykker, så kan Poppes Perler også tilbyde andet til kreativiteten... Jeg elsker at bruge tid på at lave 3D kort, og det kan jeg også finde materialer til derinde. Og det er til priser som alle kan være med på - selv hvis man har en lavere indkomst.

Poppes Perler lægger stor vægt på at de produkter, der sendes ud til kunderne er af høj kvalitet, og det kombineret med at det er en mindre webshop, gør at jeg som forbruger har lidt mere tiltro til at varerne er af en ordentlig kvalitet. Alt sølv, der bliver brugt, er testet så det lever præcist op til den værdi, som det er mærket med. Derudover er alle materialer nikkeltestet, så nikkelallergi er ingen hindring for at handle netop derinde, og skulle man mod forventning opleve problemer er der ingen problemer i at få noget nyt tilsendt, hvis man bare lige vender tilbage med besked inden 14 dage.

Skulle dette have fristet nogle af jer, så tjek endelig hjemmesiden ud


(billederne stammer alle fra hjemmesiden www.poppesperler.dk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...