onsdag den 16. juli 2014

Nu prøver vi igen....

Eller rettere, jeg prøver at blive lidt mere aktiv på bloggen igen...

Synes jeg begynder at have en del mere overskud, så jeg prøver at komme i gang igen... men bær lige over med mig, hvis der indimellem går nogle dage mellem indlæggene :) vi har trods alt stadig en del at slås med i alt det her med Jessica... og nu begynder kommunen også at give modstridende oplysninger, så det er lidt en kamp... men anyway, det vil jeg ikke trætte jer med :)

I går var en totalt overskudsdag herhjemme.. Vi fik lavet pølsehorn, frikadeller til fryseren, jordbær-rabarbermarmelade, suppe (hvor vi så har frosset noget ned, så vi har til et par dage i fryseren). Derudover fik vi ordnet en del vasketøj samt støvsuget.. og udover det brugte jeg lige et par timer på at lave kort :) så der var bare en rigtig hyggelig stemning herhjemme...

I dag har jeg været på posthuset og hente en pakke til Bent :) har bestilt en pung hjem fra USA med logoet fra hans yndlings NFL hold (Tampa Bay Buccaneers). Den får han i enten fødselsdagsgave eller julegave af Bimmer og Shang :) ved ikke helt endnu hvilken en af dagene han får den, men mon ikke jeg nok skal finde ud af det :)

Derudover var jeg også lige på Trykkeriet og hente min Buzzador Pakke, så nu skal der testes Pantene Shampoo, balsam og Hårolie :)


Efter Jessica er kommet væk herhjemme fra, har vi lavet hendes værelse om til gæsteværelse og hobbyrum (hvor jeg sidder og laver kort), og det er faktisk rigtig dejligt at kunne trække mig lidt tilbage om aftenen og sidde deroppe og hygge mig :) sidder så og ser DVD samtidig, så det er jo bare hyggeligt :) Og så kan jeg jo sidde og kigge ud af vinduet og være nysgerrig samtidig, så det er jo ren win-win :) 

De sidste par dage har jeg så også brugt på at lave nogle puder til sofaen :) Har indtil videre lavet 3 stk. 
Det skal så også lige siges, at jeg ikke selv har strikket lapperne, det har min mor... men jeg har selv syet dem sammen :) så lidt af æren kan jeg godt tage :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...