søndag den 27. juli 2014

Regn....

Efter nogle uger med virkelig varmt vejr, kom der igår en smule regn.... dog ikke noget at prale med, og den torden de havde lovet vi skulle få, den blev vi også snydt for.. Men i dag har vi fået dejlig meget regn i dag... altså, solen skinner ganske vist igen nu, men nu skal vi da ikke vande hæk lige nu... og det ser mørkt ud når vi kigger ud over byen, så chancen for der kommer mere regn, ja den er bestemt til stede...

Men bortset fra det, så har vi haft en rigtig hyggeligt uge.. vi har været hjemme ved mine forældre nogle dage, og det har været super hyggeligt...

Mine forældre tog på ferie i går... de tog til Skiveren Camping for 25.gang... så de får en fin plade med navn og by op på campingpladsens jubilæumsvæg... det er da lidt sjovt :)

I dag er det sidste dag med Tour de France, så efter en formiddag, hvor jeg har fået lavet en masse kort, sidder jeg nu i sofaen og slapper af :)

Efter Bent og jeg er blevet alene herhjemme, så bruger vi meget tid på at pleje vores ægteskab... ikke at det på noget tidspunkt har været i fare på nogen måde... men vi kan godt mærke at Jessica virkelig har fyldt for meget i vores liv... hun har formået at få alt til at dreje sig om hende, så vi nyder at vi ikke konstant skal "vogte" over vores ting for at de ikke lige pludselig er væk, at vi ikke hele tiden skal spekulere på, hvad hun laver, hvor hun er  og om hun skaber flere problemer for os pga sine utallige løgne... og det er virkelig en lettelse...

Og ja, jeg ved godt jeg gerne vil have en lille selv på et tidspunkt, men det er sq mit eget barn.. og det er Bent og mig, der skal stå for opdragelse.. Så spar mig for kommentarer om, hvorvidt jeg nu er sikker på jeg ville kunne klare et barn, når vi nu har opgivet Jessica... det skal jeg nok selv vurdere!!!

Er så småt kommet i gang med at overveje, hvad der skal ske på bloggen til jul... er ikke kommet så langt i ideerne endnu, men det skal nok komme :) Håber jeg da... ellers er jeg mere end åben for forslag fra jer læsere :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...