søndag den 3. august 2014

En afslappende dag efter nogle hektiske dage...

I dag har været en helt og aldeles afslappende dag... har virkelig haft meget at se til siden torsdag, så i dag blev vi enige om at der bare skulle slappes af herhjemme..

Torsdag morgen stod vi op kl. 5, og kl. 5:40 gik turen nordpå mod Skiveren Camping for at overraske mine forældre... vi pakkede bilen med hunde, mad, drikkevarer, ekstra tøj og så kørte vi ellers af sted... først til Kolding og fylde benzin på og så ellers på motorvejen og nordpå... Det var rigtig dejligt vejr at køre af sted i... Ikke for varmt, men absolut heller ikke koldt...

Vi ankom til Skiveren ved 9 tiden efter at have holdt en enkelt tissepause da vi var oppe omkring Hobro... Det var noget hundene kunne lide... masser af nye dufte, så de skulle snuse til ethvert græsstrå og enhver busk, for der lugtede jo af andre vovser...Da vi ankom til Skiveren, gik vi bagom pladsen, så hundene lige kunne få tisset af og få snust lidt inden vi gik ned til hytten. Min mor sad og hæklede da vi ankom, og hun opdagede os slet ikke i begyndelsen, men skal da lige love for hun blev overrasket, da hun fik øje på os. 

Min far og onkel var oppe ved købmanden, så Bent og mig skyndte os derop, for også at overraske dem, og overraskede det blev de sandelig også..

Vi havde en super hyggelig dag deroppe, og har ikke et sekund fortrudt at vi kørte den lange tur derop og hjem samme dag... 


Jeg fik min første gammeldags isvaffel deroppe, og den smagte bare så godt :) derudover var jeg i spabad med min mor, og selv om det var varmt, var det skønt :)

Inden vi kørte hjem, var vi oppe og spise i Strandcafeen, hvor vi fik all you can eat spareribs med forskelligt tilbehør, og det var bestemt ikke dårligt.. Det kan sagtens spises igen en anden gang, hvis chancen byder sig... 

I år er det jo 25 år siden jeg første gang var ved Skiveren med mine forældre, så mine forældre fik et fint diplom, samt 2 flasker vin. Og derudover har de fået deres navne på jubilæumstavlen på Skiveren, så det er da lidt fornemt :)


Vi var hjemme ved 23 tiden torsdag aften, så det havde været en lang dag... 

Fredag eftermiddag var vi en tur i Odense og om aftenen en tur i Tyskland... så der var jeg også godt brugt om aftenen... så da vi havde spist og jeg havde fået lavet lagkage gik jeg omkuld under dynen. 

I går var det så min fars fødselsdag, og det skulle fejres.. mine forældre kom hjem fra Skagen i går, så min lillebror, Bent og jeg havde arrangeret lidt fødselsdag for ham i går aftes... og det blev han rigtig glad for :) 


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...