onsdag den 3. september 2014

Langt om længe internet igen...

I går skete det så endelig... langt om længe indrømmede Stofa deres fejl og åbnede vores internet igen... 4 uger uden net er satme længe vil jeg godt lige hilse og sige.. men nu kan vi langt om længe komme på nettet igen... Nej det er ikke det samme når man er på fra mobilen og mit syn ikke er helt i top, så kan det altså være lidt svært at se ordentligt på mobilen...

Havde en pænt hektisk weekend, og er endnu ikke ordentlig vågen synes jeg ikke... har været så enormt træt siden fredag, så er hver aften faldet i søvn på sofaen - ja sådan kan det gå når sofaen er rigtig god at falde i søvn på :)

Min mor havde fødselsdag i lørdags, så fredag stod Bent og mig tidligt op, kørte hjem til mine forældre med rundstykker og ved  10 tiden kørte vi så til Tyskland for at få fyldt depoterne op :) Vi kom hjem til os selv ved 22.30 om aftenen efter vi lige havde fået ordnet en masse hjemme ved de gamle.

Lørdag stod vi atter op før kl. 8 og kørte hjem til min mor med rundstykker...min far var på arbejde, så vi hyggede os bare uden ham...

Vi kørte så lige herhjem ve middagstid og hentede mad, gave fra hundene og et par andre småting, og så kørte vi til Kolding igen... Om aftenen holdt mor så fødselsdag for familien, og det var nu faktisk meget hyggeligt... selv om min morfar lige skulle prøve at ødelægge hele dagen... men det slap han nu ikke godt af sted med...

Selv hundene er stadig mærkede af træthed efter en lang weekend, så det er ikke så underligt vi også stadig er trætte :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...