søndag den 14. september 2014

NFL Gameday

Ja, det er søndag og dermed NFL dag... så jeg sidder godt plantet i sofaen og spiller lidt World of Warcraft, mens Bent og jeg sidder og ser NFL...

Der har været dømt 100% afslapning herhjemme i dag... og i eftermiddags skulle jeg se fodbold, men endte med at snuppe mig en morfar på et par timer... ja, det er farligt når man bliver overfaldet af sofaen, og dynen samtidig ikke på nogen måder tillader at man sidder op, men tværtimod presser mig ned og ligge og lægger sig som en betonklods henover mig (ja en anden måde at sige jeg er doven)...

Men har da været ude og gå i øsregnvejr med hundene her til aften... jeg nyder de gåture, selv om de (som fx i aften) kan foretages i regnvejr, og hundene nyder det... Dvs at Bimmer nyder det uanset vejr, Shang er større tilhænger af at gå når det er tørvejr... Kender simpelthen ikke nogen hund, der afskyr vand mere end Shang..

Vores gamle lejlighed (som ligger lige ovre på den anden side af vejen) blev ledig igen for et par måneder siden... og nu er der så flyttet en anden dame ind, og hendes og hendes gæsters måde at parkere på er allerede begyndt at irritere mig... de parkerer nemlig lige overfor vores indkørsel, så jeg indimellem knap kan komme ind og ud af indkørslen... håber satme godt nok det kun er en midlertidig forestilling mens hun er ved at flytte 100% ind, ellers må vi jo pænt bede hende om at tage lidt hensyn, og så bede hendes gæster bruge Faktas parkeringsplads, hvor de ikke generer nogen (til de af jer der ikke ved det, så bor vi på en hjørnegrund, hvor vi har Fakta lige overfor på den ene side)....

Nå, vil komme lidt videre med mit spil :) Sov godt allesammen, når I når dertil...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...