mandag den 6. oktober 2014

BlogChallenge 6. oktober


Noget jeg gerne vil opleve: 

I 2001 var jeg i New York på studietur med Handelsskolen, og jeg var så heldig at nå at opleve World Trade Center inden det senere samme år, som bekendt blev ramt af terrorangreb. 
Jeg vil helt vildt gerne til New York igen og se det mindesmærke, som nu er opført på Ground Zero, hvor tvillingetårnene stod tidligere. 

En anden ting, som jeg også helt vildt gerne vil opleve involverer atter noget med USA. Jeg vil rigtig gerne til USA og opleve en NFL kamp. Gerne en kamp med et af mine favorithold, men det er dog ikke et ufravigeligt krav, da jeg sagtens ville kunne acceptere at se et hvilket som helst hold - bare for at opleve stemningen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...