søndag den 9. november 2014

Godmorgen

I går holdt vi Mortens Aften :-) med and, flæskesteg, brune kartofler og rødkål... ved godt det var et par dage for tidligt, men det passede med at min far havde fri i går, så vi besluttede at holde det i går :-)

Det var også en rigtig hyggelig aften... Bent har virkelig haft nok om ørerne den sidste uges tid, så det var også skønt at se ham så afslappet i går :-)

I dag tror jeg dagen skal bruges på sofaen... synes jeg kan fornemme der er en forkølelse på vej... og eftersom der kommer masser af sport i dag, så vil det være en god dag at tilbringe på sofaen... vil også se om jeg ikke kan få blogget lidt mere i løbet af dagen... har et mål, som jeg er lidt langt fra at opnå endnu :-)

Men indtil videre, god søndag til jer alle :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...