tirsdag den 18. november 2014

Lidt mere aktivitet på bloggen i forhold til de forgangne år

Kom lige til at kigge på antallet af indlæg på bloggen sammenlignet med de sidste par år.... jeg ved godt, at man ikke rigtig kan bruge 2012 til ret meget, fordi jeg først begyndte at blogge herinde i august det år.... indtil da havde jeg i lidt over 2 år blogget på wordpress...

Men antallet af indlæg er da stille og roligt vokset, og jeg vil prøve at nå et mål om at ramme 500 blogindlæg inden årets udgang... er ikke sikker på jeg kan nå det, men nu må vi se :)

I den sammenhæng vil jeg opfordre jer til at komme med forslag, hvis I har nogle forslag til nogle emner til blogindlæg :) er lidt på bar bund nemlig :)

2 kommentarer:

  1. Vil gerne se et par af dine yndlings ting eller yndlings produkter.. :D
    Eller evt bare nogle facts..

    Knus <3

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...