onsdag den 3. december 2014

3. december

Julekort

Som nogle af jer nok ved, så er jeg en af dem, som troligt holder fast i traditionen med at sidde og skrive julekort (i hånden vel at mærke) til dem, som jeg har kær. Og jeg elsker at åbne postkassen i december og finde det ene julekort efter det andet. 

Nu laver jeg jo så selv kortene, så det gør det jo bare endnu mere personligt. 

Personligt er jeg ikke så meget for de der standard julehilsner, som man sender ud pr email, hvor man kan se, at man bare er et navn i modtagerlisten, det synes jeg ikke er helt så hyggeligt som at modtage et rigtigt julekort i postkassen. 

Altså selvfølgelig skal folk da gøre, som de nu føler for, og der er selvfølgelig nogle, som absolut ikke magter at sidde og skrive julekortene i hånden. Så for dem er det jo fint nok, og fred være med det. 

Hvordan har I det med julekort/julehilsner? Gør I ligesom mig, og bruger flere timer på hyggen i at sidde og skrive dem selv, eller vælger I den nemme løsning? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...