mandag den 29. december 2014

Jule Blog Challenge 29. december


Når jeg sådan tænker tilbage på det år, der kun har et par dage tilbage, så er der mange ting, jeg håber bliver anderledes i det nye år. 

Alle de problemer og spekulationer, der har været i vores liv i år, dem håber jeg absolut, vi slipper for næste år... men mon ikke vi nok skal gøre det, nu når vi ikke længere har Jessica i vores liv... 

Vi går et år i møde, hvor der skal laves rigtig meget ved huset, vi bor i... og det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til... vi kan ikke stige i husleje, så om et års tid bor vi måske i et nyrenoveret hus til same husleje, som vi betaler nu :) Det kan man da ikke brokke sig over... 

Bent fylder 40 næste år og min far fylder 60, så de skal nok også fejres på en eller anden måde... men nu må vi se, hvordan vi lige finder ud af at gøre det... 

Vi ved allerede nu, at vi skal til guldbryllup ved mors moster og onkel til sommer, så der kommer til at ske lidt næste år :)

Men mest af alt håber jeg, at mit eget største ønske går i opfyldelse næste år.. men der er desværre ingen garanti... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...