søndag den 21. december 2014

Så er der ikke længe til

På onsdag er det juleaften... kan slet ikke fatte, hvor stærkt december er gået... der er kun 10 dage tilbage af 2014...

Vi har været nede og ønske vores udlejere god jul i dag.. i går var vi til julekoncert med Stig Rossen og Maria Lucia, og da hverken far eller mor gad køre nogen steder i går aftes, så kunne vi selv tage bilen hjem... vi skulle så bare komme med den ved middagstid i dag... så da vi vågnede ved 8 tiden begge to, besluttede vi os for, at vi da lige ville runde Sjølund inden vi afleverede bilen..

Med hensyn til julekoncerten i går, så var det virkelig en fantastisk oplevelse at høre netop Maria Lucia... Stig Rossen har jeg jo efterhånden hørt en del gange, og Maria Lucia skuffede på ingen måde.. Og igen i år indfandt roen og julefreden sig for alvor hos mig, da vi tog hjem fra koncerten...

I morgen skal vi have afleveret julegaver til min veninde, hendes mand og deres børn... og så regner vi med at overraske mors moster og onkel med et lille "glædelig jul besøg"... det plejer vi altid at gøre, og selv om jeg lige snakkede med hende i telefonen i dag, så regner vi med at gå hen til dem i morgen :) Man skal jo også tænke på de ældre familiemedlemmer i denne tid :)

Tirsdag står den på forberede det vi nu kan ordne herhjemme... maden skal tages op, der skal støvsuges og dækkes bord, lægges gaver under træet og sådan noget.. og så kigger vores udlejer lige forbi med noget træ til os, så det bliver også en travl dag, men så kan vi rigtig hygge os på onsdag :) så det gør jo ingenting :)

Er I alle ved at være klar til på onsdag, uanset hvordan dagen end skal tilbringes???

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...