torsdag den 15. januar 2015

Før og efter

Nu har Jeanette flere gange opfordret mig til at vise før og efter billeder af mit vægttab.. Og nu må jeg hellere gøre det...

Første billede er fra sommeren 2013, næste billede fra maj 2014 og det sidste billede er fra i går... Et minus i vægt på små 22 kg...

Er stadig ikke helt nede, hvor jeg gerne vil være, men det kommer jo nok stille og roligt...

6 kommentarer:

 1. Det er så sejt gået søde.. 22 kg er virkelig meget.. det er det samme som jeg jeg taget på de sidste 2 år..
  Jeg er sikker på du nok skal nå dit mål søde.. Du er for sej..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde...

   Vil gerne ned på 75 kg så der mangler lige små 7 kg endnu... Men om jeg så er tilfreds til den tid, må tiden vise :)

   Knus <3

   Slet
  2. Det skal du nok nå sødeste.. Mit mål er lige nu at komme under 100 kg, heldigvis har jeg tabt mig 2 kg i denne uge.. Weee... jeg er glad for vejningerne ind i min sundt gruppe på facebook.. den holder mig igang.

   Knus <3

   Slet
  3. Jeg vil også med i vejningerne igen på et tidspunkt, men lige pt har jeg bare behov for ikke at være "afhængig" af at tjekke min vægt.. misforstå mig ikke, der er intet negativt i det overhovedet... jeg bliver bare irriteret af at vægten står stille, så jeg vil hellere veje mig måske hver 2. eller 3. uge :) men synes det er fedt med den gruppe, og jeg har jo også selv haft stor glæde af vejningerne mens jeg skulle tabe mig mest :)

   Slet
 2. Det er virkelig flot! Godt klaret

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) er også selv glad for det foreløbige resultat :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...