mandag den 2. februar 2015

Allerede mandag igen

Så sidder jeg her igen... det er allerede mandag igen... Januar er slut, og februar er i gang... Synes tiden går alt for stærkt.. og jeg føler ikke rigtig jeg når ret meget... 

I går var jeg på sygehuset... de ringede i fredags og tilbød mig en tid til MR-scanning i går.. og det kunne jeg jo ikke sige nej til... så i går måtte jeg en tur omkring røntgenafdelingen og scannes.. jeg har aldrig før prøvet at være igennem en MR-scanner, så jeg var lidt nervøs for, hvordan det var.. selve scanningen var nu ikke så slem, bankelydene og alle lyde var nemme nok at ignorere, men da jeg havde ligget derinde en halv times tid begyndte jeg at få så fandens ondt i højre side af ryggen... jeg prøvede dog at bide smerterne i mig, men på et tidspunkt begyndte jeg at ryste helt og svede fordi jeg havde så ondt. Jeg ringede så på sygeplejersken, som fortalte mig at der var 8 minutter tilbage, så jeg prøvede at holde ud. Til sidst blev det dog for meget - det gjorde så ondt at jeg havde en fornemmelse af at skulle besvime (selv om jeg lå ned). Der  var dog heldigvis ikke mere end under et minut tilbage, og så var jeg færdig... der havde jeg så også ligget derinde 1 time... 

Da jeg langt om længe kom op og stå var jeg stadig vildt svimmel, og jeg havde så ondt at jeg kunne græde over det... Nu skal jeg bare gå og vente ca 6 hverdage før jeg får svar på om scanningen viser noget.. på en måde håber jeg den viser noget, for så har jeg da i det mindste en forklaring på, hvorfor min ryg ter sig, som den gør.. selvfølgelig ville det da være træls, hvis der er sket et brud, men misforstå mig ikke - jeg vil bare gerne vide, hvorfor jeg har så pokkers ondt. 

I nat var der så afslutning på NFL sæsonen... der var Super Bowl... og det skulle Bent og mig da se - det vil sige jeg sad og så hele kampen... Bent så første halvleg og så sad han og hørte musik derefter... det var ganske vist ikke nogle af de hold jeg holder med, som stod i Super Bowl, men jeg skulle da se det alligevel... Nu skal jeg så bare finde noget andet at få mine søndage aftener til at gå med indtil sæsonen starter igen til september... 

Håndbold VM er jo også sluttet her i weekenden... Danmark fik en 5. plads og Frankrig vandt det hele... Normalt holder jeg ikke med Frankrig, men eftersom de spillede mod Qatar i finalen, var jeg nødt til at holde med Frankrig denne gang... der har været alt for meget lusk med i spillet fra Qatars side, så havde helst set de ikke havde stået i finalen.. men med penge kan man købe sig til meget... og undervejs under VM har det jo gang på gang vist sig, at Qatars rige oliesheikers penge kan bruges til meget... Så med det i mente, så var det fair nok Frankrig vandt.

Vil til slut lige gøre opmærksom på, at jeg igår var gæsteblogger hos Randi, hvor jeg havde skrevet indlæg til hendes "Derfor er jeg verdens smukkeste" serie... Hvis I er interesserede, kan I læse indægget her.

3 kommentarer:

 1. Jeg kender godt situationen med at man gerne vil at lægerne finder et eller andet, ikke fordi man vil være syg, men fordi det at være syg ville give en forklaring og muligvis en kur/mulighed for at blive rask igen. For hvis der ikle er noget galt, er det jo heller ille sikkert det bliver bedre.

  I dit tilfælde burde der vel være noget, for alt det med ryggen kan jo ikke komme fra ingenting eller bare et par blå mærker. Det er sørgeligt at tænke på at et par unge menneskers dovenskab i forhold til ikke lige at gide rydde sne, har bragt så meget ondt med sig :/

  Men på den gode side, jeg læste dit indlæg hos Randi - gode tanker :)

  // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Synes det var lidt svært at skrive indlægget til Randi, men blev da selv tilfreds med resultatet :)

   Ja, det er sørgeligt at nogen bare er ligeglade med om andre kommer galt af sted ved at falde på et glat fortov, fordi man ikke gider rydde sne. Heldigvis er manden rigtig hjælpsom og hjælper til med alt det huslige.

   Glæder mig bare til at få svar på, hvad det er der giver de her smerter.

   Slet
 2. Jeg kender godt situationen med at man gerne vil at lægerne finder et eller andet, ikke fordi man vil være syg, men fordi det at være syg ville give en forklaring og muligvis en kur/mulighed for at blive rask igen. For hvis der ikle er noget galt, er det jo heller ille sikkert det bliver bedre.

  I dit tilfælde burde der vel være noget, for alt det med ryggen kan jo ikke komme fra ingenting eller bare et par blå mærker. Det er sørgeligt at tænke på at et par unge menneskers dovenskab i forhold til ikke lige at gide rydde sne, har bragt så meget ondt med sig :/

  Men på den gode side, jeg læste dit indlæg hos Randi - gode tanker :)

  // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...