torsdag den 5. februar 2015

Så er det snart...

Så er det blevet torsdag... i morgen eller mandag får jeg svar fra lægen... kan godt mærke jeg er lidt nervøs... eller rettere meget nervøs... men samtidig glæder jeg mig til at jeg kan komme videre..

Jeg fik også lige bestilt tid ved lægen i dag, for der er nogle ting, som jeg skulle være obs på med ryggen, som er begyndt at blive værre, så lægen mente jeg skulle have en tid... det er så blevet til mandag d. 16., så der er lige lidt tid til... men håber bare tiden går hurtigt..

Har også kontakt med en advokat, da jeg har hørt ham der ejer huset, hvor jeg faldt, er lidt af en smart en, der tror han er lidt mere end andre... har da heller ikke hørt noget fra ham endnu, så jeg er kun glad for jeg har en advokat indover... Så må vi se, om der er grundlag for en erstatning...

Sidder lige nu med de voldsomste smerter, så burde tage et par piller, men synes bare jeg har taget i formiddags, så ville jo helst lige vente lidt med at tage flere... det er satme ikke nemt med de smerter...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...