søndag den 15. februar 2015

Sikken Valentines Dag..

Der har været lidt stilhed fra mig den seneste uges tid... har ikke været særlig meget online, og bloggen er også blevet lidt forsømt...

Årsagen er at jeg har haft kraftig hovedpine, været svimmel, haft meget ondt i nakken,  haft synsforstyrrelser og kastet op stort set hver dag... I går blev det så for meget, så vi måtte ringe efter vagtlægen, som så også kom ud til os.. Hun var ikke i tvivl om at jeg havde det dårligt, og de undersøgelser hun lavede bekymrede hende lidt, så hun tog fat i neurologisk afdeling i Vejle, og de mente jeg lige skulle komme en tur forbi dem.. bare for en sikkerheds skyld...

Blev så hentet af en ambulance i går aftes og transporteret til Vejle Sygehus...

Kl, 22:10 blev jeg udskrevet igen efter at have fået målt blodtryk adskillige gange, målt blodsukker, taget blodprøver og været igennem CT-scanning for at udelukke blødninger i hovedet.. og mit hoved fejler intet ;) Der er ingen blødninger af nogen som helst art, så hovedet har ikke taget skade af mit fald...

Jeg har nedsat kraft i ben og arme, og min balance er helt ad h til.. hende lægen sagde også at det hele stammer fra det slag jeg fik i nakke og baghoved da jeg faldt... Hun mener så at det efter al sandsynlig hed er et piskesmæld, så jeg skal til min egen læge i morgen og snakke med dem om, hvad der videre skal ske... jeg skal indtil videre fortsætte med morfin, så det at jobcenteret var ved at snakke om en evt aktivering, det kan de godt glemme alt om indtil videre..

Derudover skal jeg nok regne med at det på sigt kan give mig kroniske nakkesmerter, så det er bare træls...

Nu har jeg så til gengæld også været hele møllen igennem, så nu skal jeg have fat i min advokat i næste uge, for at høre hvad jeg så skal gøre nu....

Så min Valentines Dag stod på sygehusbesøg... som dog heldigvis endte godt nok :)

2 kommentarer:

  1. Pyh det lyder som noget af en aften :S Håber at det går bedre, og at du finder ud af, hvad der skal se.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak, ja det var noget af en aften... håber også lægerne kan gøre mig lidt klogere på, hvad der skal ske... for det her er ikke holdbart...

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...