tirsdag den 17. marts 2015

Godmorgen

Både Bent og jeg gik tidligt i seng i går (før midnat), og det resulterede så i at vi begge var oppe før vækkeuret ringede i dag... 

Jeg vågnede kl. 7:08 og stod så op ved 7:30 tiden, og Bent kom så op små 20 minutter senere... Bent skal til Kolding og træne i dag, og jeg skal til læge kl. 9, så vi har noget af formiddagen planlagt... jeg kan godt se på tidspunktet jeg går i seng, at jeg er begyndt at stå tidligt op om morgenen... og rent faktisk, så nyder jeg det... 

Jeg nyder, at jeg får lavet dagens huslige gøremål i løbet af dagen, så jeg kan slappe af om eftermiddagen... jeg stresser ikke så meget over tingene længere.. 

Lige pt er der så også meget renden til læge osv hele tiden, så det går der også meget tid med.... men sådan er det jo altså bare... det er én af de ting, der bare skal overståes... 

Jeg satser på at vende tilbage til bloggen senere i dag... så I skal nok høre mere fra mig inden dagen er omme... 

Godmorgen herfra :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...