mandag den 2. marts 2015

Marts måned

I går gik vi officielt ind i foråret... det var 1. marts... 

Kan ikke huske, hvornår vi sidst havde så relativt milde temperaturer i begyndelsen af marts... og diverse forårsblomster (vintergækker, erantis, krokus osv.) har jo allerede været fremme et par uger... det er slet ikke det vi er vant til.. Håber bare det snart bliver lidt varmere, så man kan komme lidt i gang med at gøre haven forårsklar...

I dag kommer det allersidste af Jessicas ting væk herhjemme fra... vi har en fælles veninde, som har 2 piger, og alt det tøj, som Jessica havde efterladt er sorteret, og det, som hun ikke har brugt ret meget, det sender vi op til dem... Så er det væk herfra.. 

Bent er i Kolding i dag, så jeg sidder hjemme og hygger mig :) Er i gang med at se alle Harry Potter filmene... er ved den 3. (Harry Potter og fangen fra Azkaban).. Og så spiller jeg lidt World of Warcraft samtidig... har fået sat en vask over, så lidt praktisk er der også blevet lavet :) 

Jeg nyder faktisk de formiddage jeg er selv med hundene... min angst har virkelig vist sit ækle ansigt et par gange den senere tid... nok mest pga alt det lort med Jessica, men den irriterer mig alligevel... bliver skræmt af for mange mennesker, og jeg begynder at have det svært ved at gå ud og handle igen... hader det virkelig... håber bare det snart er på retur igen... 

Nå, håber I alle får en god mandag og start på ugen.. jeg må hellere lige komme over efter noget rugbrød :) 

2 kommentarer:

 1. Husk at det bare er en periode søde, det skal nok blive bedre igen med tiden.
  Husk at pas godt på dig selv og jeg er lige her, hvis du har brug for det.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg godt søde <3

   Håber bare snart det hele vender igen... synes ikke det her er til at holde ud.

   Knus <3

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...