onsdag den 15. april 2015

Den hovedpine

Jeg aner seriøst ikke, hvor meget længere jeg kan holde denne hovedpine ud... kan stort set intet foretage mig uden jeg føler, mit hoved skal eksplodere... jeg kan ikke sove, selv om jeg er så træt som jeg ved ikke hvad.. 

På mandag når jeg atter skal til fysioterapeut, skal jeg seriøst have snakket med hende om det... for hvis jeg skal have det sådan her, hver gang jeg har været deroppe, så vil jeg hellere undvære de behandlinger... for det her går ikke... 

I går fik jeg 4x5 stk smertestillende - altså 20 stk i alt, og i dag er mængden indtil videre 10 stk... og det er jo ikke holdbart i længden... kan jo ikke blive ved med at æde alle de piller... 

Jeg sidder nærmest og halvsover, men når jeg så ligger mig ned, så kan jeg ikke falde i søvn pga smerter i både hoved, skulder og nakke... en eller anden, så skyd mig dog!!! ej joke, men træls er det sgu under alle omstændigheder.. 

Bare lige lidt ynk fra mig... vil hente min dyne ind på sofaen og slappe lidt af.. se om jeg måske kan være så heldig at jeg kan få en lille lur på et eller andet tidspunkt... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...