lørdag den 18. april 2015

En hyggelig weekend i familiens tegn

Indtil videre har denne weekend stået i familiens tegn... i går var vi hjemme ved mine forældre og min mor, min bror og jeg kørte så en tur ud til min mormor... som nogle af jer nok husker, så fik min mormor amputeret det ene ben før jul pga kræft... det gør så at hun ikke kan helt det samme som tidligere, så vi hjalp hende med lidt forskellige ting, og min bror og mig fik handlet ind for hende.. jeg har ikke det fjerneste imod at hjælpe hende med sådan noget, for vi skal tænke på de gamle i samfundet... 

Vi spiste så hjemme ved mine forældre i går inden de kørte os hjem, hvor vi smed os på hver vores sofa og slappede af og så lidt fjernsyn... 

I dag vågnede vi kl. tidligt i morges, og da vi ikke rigtig kunne sove videre, kunne vi lige så godt lette os... solen skinnede så det tegnede til at blive en god dag hvad angår vejret... Mine forældre kom og hentede os ved middagstid, fordi vi havde en del, som skulle smides væk, så de kørte os på forbrændingen med en trailerfuld skidt.. var så en tur i storcenteret med min mor i dag... ikke at jeg skulle have noget deroppe, men vi var deroppe og kigge... Bent og mig aftalte så, at vi ville give en gang mad til grillen i aften, så vi hyggede os med at grille hjemme ved mine forældre... og det smagte altså godt :) Nu, hvor det er vejr til at grille, så skal det altså også udnyttes, og det gør vi så sandelig også.. 

Nu sidder vi hjemme i vores "lille" stue og ser fodbold.. eller jeg lytter primært til det... kan stadig ikke helt koncentrere mig om det med at se fjernsyn, når der sker for meget på skærmen, men så er det jo godt jeg kan lytte til det :) 

Skal til fysioterapeut igen på mandag... er spændt på, hvordan jeg får det denne gang... håber virkelig snart der kommer en bedring... men nu må vi se... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...