mandag den 11. maj 2015

En uge i haven

Ved godt bloggen har været lidt forsømt de seneste par uger.. til dels skyldes det, at jeg har svært ved at sidde for længe ved computeren, og til dels skyldes det, at vi har ordnet have herhjemme.. 

Som I kunne se i mit indlæg fra i fredags (Nu  med en ekstra stor terrasse) har vi fået lagt vores nye terrasse... og for hver dag der går, bliver jeg mere og mere tilfreds.. vi har dog ikke sat noget derud endnu, da stenene lige skal falde på plads og sætte sig,,, men ifølge min lillebror, så skulle vi gerne kunne bruge den efter det har regnet næste gang, så nu håber jeg der kommer regn i denne uge, som DMI har lovet :) 

I går var det jo som bekendt Mors Dag... Mine forældre kom herud til kaffe i går eftermiddags og så spiste de herude... ja, min bror var jo så selvfølgelig også med.. 

Vi havde godt nok sidste uge givet min mor og far en fælles fars- og morsdagsgave, så det var ikke meningen min mor skulle have noget i går, men Bent mente bestemt at hun skulle have en blomst, så vi købte en orkide til hende :) og hun blev absolut glad, så det var jo perfekt :) 

Vi havde en rigtig hyggelig dag i går.. vi var ude i haven og lege med hundene mens oksestegen lå på grillen :) Bent og min bror stod og spillede bold med begge hunde, så vi havde 2 meget trætte hunde i går aftes :) Jeg er så glad for vi har en have.. ville slet ikke kunne undvære den længere :) og den er især guld at have nu her hvor vi går mod sommer... sidste år havde vi så mange gode timer i den med at spille badminton, stangtennis osv... har heldigvis en lillebror, som altid er nem at lokke med til at spille :) 

Har en idé om at jeg skal have lavet lidt om på bloggen her indenfor den nærmeste fremtid... men nu må vi se, hvornår det sker :) Skal lige have overskuddet til det :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...